Socunbohemio com a sinònim de sensibilitat i talent musical

El jove artista i compositor barceloní Artur Viñas debuta amb el seu primer àlbum «Contes de les quatre estacions» i ens enamora amb el seu increïble art per fer cançons boniques

L’art de fer cançons boniques i que el procés isca bé. Una afirmació sobre la qual Socunbohemio sap molt i que coneix molt bé. Tant que sota a aquesta explicació ha construït tota la seua carrera musical, que va començar a 2018 i va culminar dos anys després, amb l’arribada del seu EP de debut «Les coses que no et diré mai». Però és que han passat ja cinc anys des d’aquell moment i el jove artista barcelonés Artur Viñas ha tornat a escena per demostrar que continua més viu que mai. Tant, que acaba d’estrenar el seu primer àlbum «Contes de les quatre estacions». Un treball fresc i animat que, així i tot, manté aquesta essència melancòlica que tant el caracteritza. Una proposta que ens ha enamorat des del principi i que ha estat produïda pel talentós Biel Colomer, qui a més a més, conforma la banda en directe juntament amb Òscar Acón i Gerard López.

En el seu esperat disc de debut ens parla de com les persones es trenquen, sobre el temps i l’amor i les maneres que tenim de fer-nos mal, d’equivocar-nos i d’aprendre a estimar. Ho fa amb un so tendre alhora que rotund, innovador comparat amb anteriors projectes però mantenint el compromís amb aquesta essència inicial. Un primer treball discogràfic, que sens dubte situa a l’artista en un lloc de privilegi en l’escena emergent del país.

Ara, amb «Contes de les quatre estacions» al carrer, arriba l’anhelat moment de presentar-lo en directe, com no! Després d’una primera data el passat 24 de març al Festival MUD de Lleida, esperem les següents a La Nau de Barcelona amb doble passi (30 de març), la sala Jazz Cava de Vic (31 de març), el Claustre de Lloret de Vistalegre (7 d’abril), la Sala Clap de Mataró amb roserona (15 d’abril), el Festival Strenes de Girona amb Ven’nus (29 d’abril) i el Vida Festival de Vilanova i la Geltrú (30 de juny). Però calma, perquè segur que hi ha molts més sense confirmar. Això sí, mentre esperem els concerts, aprofitem per a parlar amb el mateix Artur perquè ens explique tots els detalls sobre el seu projecte musical. Vols saber més? No et perdes l’entrevista.

También podría interesarte