Ariox ens transporta i ens mostra com és amb el seu nou àlbum

Després de fer aquest viatge d'autodescobriment i introspecció, l'artista i compositora ens ha regalat la seua primera joia musical, anomenada «Ariox is super sad»

Té un talent i una força sobrenatural, una aura que atrapa a qualsevol que s’endinse en el seu particular món. I és que descobrir a l’Ariox ha estat una de les coses més meravelloses del poc temps que portem de 2024. Més ara que ens acaba de regalar el seu primer àlbum, «Ariox is super sad». Per nosaltres ha estat, sense cap mena de dubte, un dels millors debuts possibles fins ara. I és que l’artista ha perdut tota mena de por a mostrar-se tal qual és, sense artificis i amb la veritat per davant. Tot un viatge d’autodescobriment, que ha passat per diferents fases: des de la tristesa, el buit i el desequilibri, fins al creixement final. Aquell que fa que cresques i que et converteixes en la persona que eres hui en dia. No hi ha un acte més pur i real que aquest.

Des de la intimitat de la seua llar i fins a Camaleó Estudi, on ha comptat amb l’Aleixin a la producció. Així ha compost l’Ariox aquesta joia musical que ens ha captivat i enamorat a parts iguals. Una preciosa obra que reflecteix l’interés profund de l’artista cap a l’art. De fet, la compositora catalana ha reflexionat molt profundament sobre el procés creatiu de Pablo Picasso en aquest àlbum que ens ha arribat al cor. I que ho ha fet a ritme de pop barrejat intensament amb música electrònica. A més a més, no ha estat sola en tot aquest procés, ja que també ha comptat amb les col·laboracions de Maria Hein en «Tu i jo» i Julieta en la cançó «No és amor».

La veritat és que no se’ns ocorre una manera més bonica i única de debutar que amb un treball com «Ariox is super sad». I és que tot val quan la mirada que fas va tant cap a dins. D’aquesta manera, el que aconsegueixes és projectar cap a fora qui ets i com sents la música. Ara falta saber com traslladarà totes aquestes emocions al directe, més quan sabem que el pròxim divendres 16 de febrer aterra en l’Heliogàbal de Barcelona. Encara que ningú millor que la mateixa Ariox per a donar-nos més detalls sobre aquest tema. Vols saber el que ens va explicar sobre el seu projecte musical? Des d’ací, sols podem donar-li les gràcies per ser tan generosa amb nosaltres.

También podría interesarte