El cicle artístic Showcase* aterra a l’espai Encuentro d’Abrera

Sonder Producciones i l’Associació Crear i Compartir impulsen aquest circuit, on descobrirem a artistes i músics emergents, que necessiten un espai en la indústria

Fer-se un espai en el món de la música mai ha estat fàcil. Però menys ara, en aquests temps on la immediatesa ens atrapa i ens absorbeix. Més si fas art des de la trinxera i des de ciutats de més petita escala. És per això que agraïm que existeixin propostes com Showcase*, la iniciativa impulsada per Sonder Producciones i l’Associació Crear i Compartir. Un cicle d’espectacles en el que es podrà gaudir d’una desena d’artistes de teatre, dansa i música; i que aterra per primera vegada el pròxim dilluns 5 de febrer a l’espai Encuentro d’Abrera. El millor aparador per totes aquelles persones que facin art en les seves diferents manifestacions, perquè puguin mostrar el seu talent, a banda de sentir-se acompanyats en el seu creixement i professionalització. Uns espectacles oberts tant a programadors, professionals i artistes, com a públic en general.

Un espai de trobada, d’innovació i de descobriment de noves promeses del món de l’espectacle. Un espai que s’obrirà a tothom entre un cop i dos al mes a l’Encuentro d’Abrera a partir de les 18:30 hores, i que donarà el seu tret de sortida aquest dilluns 5 de febrer amb els directes de El Batalla, Eva Fort i Ferran Capdevila. Tot i que tindrem més cites més endavant amb DÀHLIA, Erin Hyvin i Matilda Mirana (dilluns 4 de març); Íria Llena (dijous 21 de març); i Zoyert i Tangram Dance Crew (dilluns 8 d’abril). Unes primeres dates que esperem que s’omplin.

La veritat és que no se’ns ocorre una manera millor que l’escena cultural es vagi nodrint de diversos referents, artistes, professionals i públic. Perquè l’única (i millor) manera d’aconseguir créixer, és teixint aliances amb altres companyes. Així que, treballar des de la trinxera com ho fan Sonder Producciones i l’Associació Crear i Compartir, ens sembla realment meravellós. Així que no ho dubteu ni un segon i no us perdeu aquest petit gran rastre d’actuacions. Qui sap a quin artista acabarem descobrint?

También podría interesarte