Adrien Hook ens atrapa amb «No m’ho havia dit mai»

L’artista i compositor mallorquí ens regala el seu nou senzill d’avançament, amb el qual ens convida a estimar-nos a nosaltres mateixos i donar-nos el lloc que mereixem al món

Va ser el passat mes de maig quan l’artista i compositor mallorquí Gerard Díaz aka Adrien Hook va estrenar el seu darrer tema, l’incontestable himne «No m’ho havia dit mai». Una cançó amb la qual l’autor expulsa tot el que porta dins i que parla sobre la revelació que suposa adonar-se de la importància de dir-se les coses que valorem de nosaltres mateixos. La importància d’estimar-nos, d’abraçar-nos i de donar-nos el lloc que mereixem al món. Perquè si no ho fem nosaltres, qui ho farà? I ull que no és cap acte egoista. De fet, és, fins i tot, necessari que de tant en tant fem aquest exercici d’autoconeixement. Així que, per què no fer-ho amb música? En aquest sentit, tenim com a resultat un tema eufòric i amb un enfocament informal i humorístic. Tot el que necessitàvem en aquests moments.

A banda de ser una cançó preciosa i necessària, aquest «No m’ho havia dit mai» marca l’inici de la nova trajectòria de l’Adrien Hook. I és que és el primer avançament del qual serà el seu nou treball discogràfic, especialment després d’haver debutat amb el seu primer tema «Trapped» a 2020 i amb el seu EP de debut en català «Un portal de molts» a 2022. La millor manera, sense cap mena de dubte, de continuar amb el camí que va encetar ja fa quatre anys, quan començara a produir, fer i interpretar la seua música. Amb un estil directe, clar i senzill, que si s’ha d’assemblar a algú, potser fora Joan Miquel Oliver, però amb una identitat i manera de comunicar-se amb el món completament diferent. Així és ell i així ens ho demostra, tema a tema, himne a himne.

Ara, amb la incertesa de comprovar què ens ofereix el futur, però amb les ganes immenses de continuar descobrint a aquest talentós artista, aprofitem el moment per a recuperar l’entrevista que li vam fer fa alguns dies al mateix Adrien Hook. Vols saber què ens va explicar sobre el seu projecte musical?

También podría interesarte