Aina Koda fa un pas endavant en la seua carrera musical

Després de guanyar-se el reconeixement als TresDeu, als Premis Ovidi i guanyar l’últim Sona9, la banda valenciana formada per Aina Nogueres i Adam González debuta amb el seu disc «Percal»

Una altra cosa no, però el País Valencià s’està convertint en un autèntic brou de cultiu musical, replet de propostes d’allò més interessants. Amb els precedents que s’han succeït al llarg dels anys, era d’esperar que, al final, Aina Koda naixés i es desenvolupés en un dels millors moments per a l’escena valenciana. Fruit d’aquesta inquietud pel rap i de l’amor per l’art, la banda formada per Aina Nogueres i Adam González acaba de publicar el seu àlbum de debut, «Percal». I és que amb només vint anys i un únic disc al carrer, ho tenen tot per triomfar. Tant, que de moment, s’han dut el reconeixement de tot el sector professional amb el Premi a Millor Llançament Musical de TresDeu i Premi Ovidi a Artista Revelació. Si a això li sumem que fa uns mesos, van resultar guanyadores el concurs musical Sona 9, ho tenim tot fet.

Inconformista i amb un esperit lliure que li permet experimentar amb diferents sonoritats, l’Aina s’ha permés ser i explorar. Tant, que al llarg d’aquestes cançons, ha viatjat a través de gèneres tan diversos com el trap, l’afrotrap o el house. El que sí que ha romàs intacte de llarg a llarg d’aquests dotze temes és el seu compromís i el seu missatge, carregat de política, protesta, quotidianitat, però també molt humor. Això és, precisament, el que fa que aquest projecte musical siga tan especial. Un projecte senzill, però únic i especial. Un projecte en el qual, a més, hem pogut escoltar a Eldemuro, a Aina Palmer i a Sociologia Animal col·laborar en l’àmbit vocal. Deu de deu en tots els sentits.

Ara, amb el disc recentment publicat, arriba el moment de presentar-lo en directe. Un punt que ens encantaria, per a veure com la nostra estimada gent de la terreta expandeix tot el seu talent al voltant del món. Encara que si amb alguna cosa ens hem de quedar, és, sens dubte, amb l’entrevista que li vam fer fa alguns dies a Aina Nogueres, vocalista de la formació. Us la perdreu?

También podría interesarte