El dia en què Guineu ens va donar «Una sacsejada»

L’artista arrasa amb el seu nou treball discogràfic, i es prepara per a començar amb la seua gira de presentació, que de moment, passarà per Lleida, L’Hospitalet de Llobregat i Barcelona

Hi ha artistes que són capaços de fer tremolar tots els nostres fonaments, de canviar la nostra manera de sentir i d’enfrontar la vida. Hi ha artistes que són capaços de donar crear discos tan reals i autèntics, que ens toquen l’ànima i ens recomponen. Guineu és una d’aquestes autores i la seua última prova ha estat el seu darrer àlbum «Una sacsejada». Un treball discogràfic espectacular, que va veure la llum el passat divendres 17 de febrer i que, a ritme d’indie pop en català i actitud riot girl, ens fa viatjar a través del caos intern i els dubtes que l’envolten com a professional i com a persona. És un passeig per un grapat de situacions emocionalment complicades; un camí amb el cor ferit que vol abraçar els moments més incòmodes, acceptant-los i reconciliant-se amb ells. Un procés pel qual tots hem passat algun cop en la nostra vida i que, segurament, ens vindrà de luxe cantar i cridar a ple pulmó.

Una bona dosi de realitat, un crit desesperat assegurant que no estar bé sempre també és normal i que mai ningú ens ha ensenyat a gestionar les emocions negatives. «Una sacsejada» són deu cançons que pesen, però t’acompanyen i et conviden a ballar amb aquest sentiment de merda, encara que siga per a fer-ho una mica més lleuger. Uns sentiments que millor que estiguen fora que dins. Tal és així, que ara arriba el moment de presentar aquest recull de temes en directe.
I és que enmig d’aquesta mar de novetats, ja sabem que gaudirem de Guineu en viu i en directe, en els escenaris del Café del Teatre de Lleida (10 de març), el Let’s Festival de L’Hospitalet de Llobregat (11 de març) o la Sala VOL de Barcelona (18 de març), entre molt altres dates encara per confirmar.

Així i tot, abans de donar el tret de sortida a aquesta gira de presentació, aprofitem per a parlar llargament amb la mateixa Aida Giménez aka Guineu. Voleu saber què ens va explicar? Doneu-li ja al play i gaudiu de tots els detalls d’aquesta nova etapa artística.

También podría interesarte