Guineu publica el seu senzill «Què em passa? (No sé què faig)»

L’artista i compositora terrassenca estrena el seu segon single d’avançament després de «Vull sortir i no puc», i ens prepara per a l’arribada del seu nou àlbum «Una Sacsejada»

La reina de #CuquiTrash torna a escena després del seu anterior senzill «Vull sortir i no puc» i ho fa amb una nova cançó. Guineu presenta el seu segon i últim single d’avançament «Què em passa? (No sé què faig)». Una petita píndola d’adrenalina continguda, en la qual torna a jugar entre l’electrònica, els sintetitzadors i les guitarres efervescents, fins arriba a una tornada que se t’enganxa com mai. «A vegades les persones més control freak també perden el control, el rumb i a vegades, l’objectiu pel qual lluiten durant anys es torna borrós. A vegades arriben nous paisatges que t’agraden i et sacsegen la perspectiva posant-te en un lloc molt diferent del que estaves acostumada», explica l’artista sobre la seua nova cançó, que molt prompte es convertirà en himne.

I és que és un tema molt íntim i personal, que ha nascut del més profund de l’Aida Giménez, igual que ho ha fet el seu imminent àlbum «Una Sacsejada» que veurà la llum el pròxim divendres 17 de febrer. Deu cançons que són sinònim de viatge. Viatge cap al caos intern i els dubtes que ho envolten. Un passeig per un grapat de situacions emocionalment complicades. Un camí amb el cor ferit que vol abraçar els moments més incòmodes, acceptant-los i reconciliant-se amb ells. És una realitat que no ens agrada compartir, una necessitat imperiosa de cridar i assumir que no estàs bé, i que no passa absolutament res per això. El problema és que ningú, mai, ens ha ensenyat a gestionar totes aquestes emocions dolentes. Però la realitat és que formen part de la nostra vida, igual que les bones. En paraules del Joan Colomo, «Una sacsejada és com un haiku emo del segle XXI a base de so guitarrero dels 90, synth pop ochentero i les últimes tendències de la música global on la paraula POP s’escriu en majúscules».

Compte enrere activat per l’arribada d’aquest nou treball discogràfic i ja primeres dates de la gira «Una sacsejada» confirmades. I és que Guineu recorrerà durant els pròxims mesos escenaris com el Café del Teatre de Lleida (10 de març), el Let’s Festival a L’Hospitalet de Llobregat (11 de març) i a la Sala VOL de Barcelona (18 de març). Tot i això, encara queden molts concerts per conéixer i descobrir.

También podría interesarte