En un gran acte d’agraïment, Esther publica «Tres per quatre»

D’aquesta manera, l’artista valenciana s’acomiada d’una dolça etapa inicial, que l’ha acompanyat durant tot l’any 2021 i l’ha impulsat a publicar el seu debut, «Les teues ales»

Totes les etapes vitals – també artístiques – tenen un principi i un final. Encara que això no significa que vinguen més a continuació. I just en aquest procés es troba l’artista valenciana Esther, que acomiada un cicle inicial molt dolç, per encetar un altre que ben segur arriba carregat d’èxits i novetats. Però, evidentment, per fer-lo en gran ens ha volgut regalar una peça musical preciosa, anomenada «Tres per quatre». La jove aconsegeuix xafar terra després d’un 2021 que ha fet realitat el seu somni: traure el seu primer disc («Les teues ales»), gravar en un estudi professional i aconseguir formar part de la xarxa musical valenciana i catalana.

«Tres per quatre» no és un tema d’amor. Es ben bé un tema que naix del més profund agraïment de l’artista cap al seu públic, cap a la vida. És un tema carregat de sinceritat i dolçor. De fet, ella mateixa explica el següent: «Recordo acabar la cançó, fer una videotrucada amb els meus pares i acabar els tres plorant». Emoció pura, sentiments a flor de pell. I la millor manera de treure defininitament tots els monstres i fantasmes del seu cap. «Aquesta cançó neix amb un any més d’experiència: tant jo com la meua música estem madurant».

Per suposat, per la creació de «Tres per quatre», Esther ha volgut envoltar-se de tot un equip de professionals, format per Àlex Martínez Orts com a productor, per Fran Pardo de Dinammo Studio com a encarregat de la gravació i per Enrique Soriano, a càrrec de la masterització. A més a més, ha estat acompanyada d’un preciós videolyric amb les il·lustracions d’Àfrica Pitarch i el muntatge de Carlos Part.

Més enllà de tot això, Esther adment que aquesta cançó no formarà part de cap disc, ja que serveix com a transició, com a pont. És una cançó especial que surt com acomiadament d’una etapa i benvinguda per altra. Però no sols per això. «Amb aquesta cançó sortirà nou marxandatge, un CD promocional i a més, actua com a recompensa en exclusiva per a les persones que participaren en el Verkami».

Així doncs, l’artista valenciana acomiada el seu 2021 més dolç: «he après a viure el moment sense expectatives, tot i que sempre cal tindre un objectiu», reflexiona Esther sobre el seu últim any.

También podría interesarte