«El naixement» es converteix en el punt de partida de Ven’nus

L’artista sabadellenca s’estrena amb el seu debut i s’endinsa en el complexe món del costumisme, la salut mental i la estabilitat emocional

Projectes que sorgeixen amb l’afany de moure’ns per dintre. Projectes que sorgeixen per quedar-se. Projectes que es creuen a la nostra vida i que no poden tenir un nom millor. Baix el títol de «El naixement», Ven’nus s’ha coronat i s’ha guanyat, de manera merescuda, el nostre cor. L’inici d’una camí que estem ben segures que serà molt llarg i que estarà plagat d’éxits. No és per menys! Sols els que hem tingut oportunitat d’escoltar a la Valèria N. Saurí ho sabem. La seva sensibilitat traspassa qualsevol tipus de frontera, fins arribar a la nostra ànima. Un àlbum debut més que necessari que, segons les seves pròpies paraules, «pretén ser un halo de llum en la incertesa del dia a dia d’una generació col·lapsada».

Un retrat (inter)generacional i molt fidel, en el qual es parla de costumisme, salut mental i estabilitat emocional. Un treball que parla de nosaltres, del nostre sentir i de com ens ubiquem en la societat en la que vivim. Un treball que dóna veu a tots els joves. Una meravella que no sembla d’aquest món, però que recull a la perfecció tot l’imaginari de la jove artista sabadellenca. Un imaginari que gira al voltant de la mitologia, el naturalisme i la filosofia. Un imaginari que, en part, també ha estat possible gràcies a Xasqui Ten i André Nascimbeni a la producció de l’EP, i a Queralt Guinart com a directora d’art.

Magia i pensament a parts iguals. Magia i pensament que es traslladen al concepte (àudio)visual que acompanya. Magia i pensament que també es reflexen en les col·laboracions que formen part d’aquest EP. I és que no, no podíen faltar les veus de Socunbohemio en «Raig de llum», de Vernat en «Hi ha rumors» i de Maio en «Punt peu Fabra».

Enmig de tota aquesta voràgine creativa, vam poder parlar amb la Valèria fa uns dies i va ser un total descobriment. Voleu saber que ens va contar?

También podría interesarte