Acompanyem als Ebri Knight en aquest viatge anomenat «Carrer»

Fa poc més de tres mesos que presentaren el seu nou àlbum «Carrer» i avui, ens asseiem amb la banda catalana perquè ens conten tots els secrets

«Carrer» és el cinquè disc d’estudi d’Ebri Knight. Després de l’EP «La Voz Dormida», la banda ha seguit explorant sonoritats i estils de la mà del productor del País Valencià, Mark Dasousa per assolir el que és, sens dubte, el seu treball més divers. El disc és fruit del context en el que vivim i d’aquí el mateix títol. El carrer descriu l’espai on desenvolupem la nostra vida, les nostres relacions i les nostres lluites quotidianes; l’espai que desitgem recuperar després dels mesos de confinament i de limitació social.

Ebri Knight sovint han tractat la memòria i el passat a les seves lletres, però en aquesta ocasió han elaborat unes lletres més directes, actuals i lligades a la realitat que ens envolta. Si «Guerrilla» parlava de paisatges, d’estacions, del dia i la nit, a «Carrer» el paisatge és una ciutat i una societat més fosques on els Ebris veuen créixer espurnes d’esperança. A més a més, aquest és també el primer disc des de la incorporació de les noves membres de la banda, fet que ha quedat reflectit en la manera de treballar les cançons i en la seva sonoritat. «Carrer» consolida la feina iniciada amb l’anterior EP i és el fruit d’un any de producció i treball meticulós de les cançons: onze peces que juguen amb el segell folk d’Ebri Knight destil·lat al màxim.

Un nou treball, molt especial i anhelat, que ja ha tingut les seves primeres cites en directe, en escenaris d’arreu Catalunya i el País Valencià. Ara, i mancant més dates per confirmar, queda gaudir d’ells el proper 19 de juny a la Sala Independance de Madrid.

Enmig d’aquest panorama tan prolífic i replet de música, vam aprofitar per parlar amb la banda i que ens expliquessin tot el que s’amaga darrere d’aquest nou treball discogràfic. Voleu saber que ens van contar? Doncs sols heu de donar-li al play.

También podría interesarte