Ens endinsem en el particular i personal univers dream pop de Cine Nuria

Des del cor de Mataró, arriben Cine Nuria per presentar-nos «Cendres» i «Lo bonito», temes que formaran part del seu proper EP

Des del cor de Mataró, arriben Cine Nuria per enamorar-nos amb la seva música. Aquest dúo format per Fernando Herrero i Leo Rey, que compta a les seves esquenes amb dos EPs amb els quals obriren la bretxa: «Cine Nuria» (2017) i «Otro futuro» (2019). Amb ells, han recorregut diferents escenaris de Catalunya, com ara les Festes de Gràcia de 2019. 

Així i tot, ara, Cine Nuria tornen de nou per presentar dos dels seus temes nous. I és que «Lo bonito» i «Cendres» formaran part del nou EP de la banda, que veurà la llum prompte i que arribarà a ritme de dream pop amb sonoritats que ens recordaran als anys 80 i 90. Però no sols s’encotillaran en aquest gènere, ja que també han jugat amb les parts més electròniques i acústiques, aconseguint un resultat excel·lent. A més a més, han treballat mà a mà amb Carlos René a la producció.

En aquest nou camí cap al seu nou treball, Cine Nuria van avançar primerament «Cendres», a la qual molt poc temps després va seguir «Lo bonito». Aquesta última, va arribar acompanyada del seu respectiu videoclip, que ens va viatjar a través d’una muntanya russa d’emocions i de diferents estats, pels quals dues persones passen quan estan immersos en una relació. El contrast entre llum i foscor, el contrast entre liquiditat i solidesa estan presents. El desenllaç final depèn de la combinació dels elements. I el videoclip que acompanya no fa més que reforçar aquest potent missatge.

Per suposat, aprofitant aquests dos llançaments, hem aprofitat per parlar amb Fernando i Leo, perquè ens donen més detalls sobre aquestes dues cançons i perquè ens avancen alguns detalls del seu proper treball discogràfic. Voleu endinsar-vos en l’univers de Cine Nuria i conèixer-los encara més? Doncs donar-li al play i gaudiu!

También podría interesarte