La Fúmiga se despide de «Espremedors» en la Sala Apolo de Barcelona

Después de haber realizado centenares de conciertos, la banda de Alzira se despide de la presentación de «Espremedors» el viernes 31 de enero en la Apolo de Barcelona

Són el símbol perfecte de bona música, festa i ganes de passar-ho bé. Directament des del cor d’Alzira, arriben aquest divendres La Fúmiga. I ho fan amb la completa i veritable intenció de posar del revés tota la Sala Apolo. Sí, com ho escolteu: aquest divendres 31 de gener a Barcelona. Us aneu a perdre una de les grans cites musicals d’aquest inici d’any?

La Fúmiga, qui són i d’on vénen

La veritat és que els vam conéixer fa molts pocs mesos i gràcies a una de les seues cançons que ja s’han convertit en himne: «Cançó que mai s’acaba», i des d’eixe mateix moment, hem volgut veure’ls siga com siga. I vaja que si ho vam fer: la Sala Stroika de Manresa es va convertir el passat mes d’octubre en l’escenari perfecte per gaudir d’un espectacle en tota regla, en el qual no vam deixar de cantar i de ballar.

Des d’aquell moment ja han passat uns mesos i els de Alzira no han deixat de sorprendre’ns: i és que el passat mes de novembre ens van presentar el seu darrer àlbum, el seu debut, «Espremedors». Un treball ple d’energia i que, a més, recull tots els grans èxits que hem cantat fins quedar-nos sense veu. No podia ser d’una altra manera: el seu primer àlbum havia de reflectir qui són i d’on vénen. Havia de reflectir eixes ganes infinites de festa, de sol, de terreta. Un àlbum en el que apreciem 10 perletes de lo més especials. 10 perletes en les quals han col·laborat nombrosos artistes als que també admirem, com poden ser Suu («Primera Conjugació), JazzWoman i Pupil·les («El Preparat» i aquests últims també a «Karrasketón – La Nit És Nostra»), El Diluvi i VaDeBó («Mediterrània») o ZOO («La Ferida»).

Ja s’apropa el moment d’acomiadar-se de la presentació de l’àlbum «Espremedors», encara que porten centeners de concerts a les seues esquenes. Concerts en els que han enamorat a tothom: l’últim cop a Madrid, el passat 11 de gener, juntament amb El Diluvi. Li’ls queda un nou assalt: Barcelona aquest 31 de gener, ciutat repleta de màgia on presentaran les cançons d’aquest disc. Aconseguiu ja les vostres entrades en Notikumi!

Son el símbolo perfecto de buena música, fiesta y ganas de pasarlo bien. Desde el corazón de Alzira, llegan este viernes La Fúmiga. Y lo hacen con la completa y verdadera intención de poner del revés toda la Sala Apolo. Sí, como lo escucháis: este viernes 31 de enero en Barcelona. ¿Os vais a perder una de las grandes citas musicales de este inicio de año?

La Fúmiga, quiénes son y de dónde vienen

La verdad es que los conocimos hace apenas unos meses y gracias a una de sus canciones, ya convertida en himno: «Cançó que mai s’acaba», y desde ese mismo momento, hemos querido verlos pasara lo que pasara. Y vaya si lo hicimos: la Sala Stroika de Manresa se convirtió el pasado mes de octubre en el escenario perfecto para disfrutar de un espectáculo en toda regla, en el que no dejamos de cantar y de bailar.

Desde aquel momento ya han pasado unos cuantos meses y los de Alzira no han dejado de sorprendernos: y es que el pasado mes de noviembre, presentaron su último trabajo, su debut, «Espremedors». Un trabajo lleno de energía y que, además, recoge todos los grandes éxitos que cantado hasta quedarnos sin voz. No podía ser de otra manera: su primer álbum tenía que reflejar quiénes son y de dónde vienen. Tenía que reflejar esas ganas infinitas de fiesta, de sol, de terreta. Un álbum en el que apreciamos 10 perlas de lo más especiales. 10 perlas en las que han colaborado numerosos artistas a los que también admiramos, como pueden ser Suu («Primera Conjugació), JazzWoman y Pupil·les («El Preparat» y estos últimos también en «Karrasketón – La Nit És Nostra»), El Diluvi y VaDeBó («Mediterrània») o ZOO («La Ferida»).

Así y todo, ya se acerca el momento de despedirse de la presentación del álbum «Espremedors», aunque llevan centenares de conciertos a sus espaldas. Conciertos en los cuales han enamorado a todo el mundo: en Madrid fue el pasado 11 de enero, junto a El Diluvi. Sin embargo, aún les queda un nuevo asalto: Barcelona este viernes 31 de enero, ciudad repleta de magia donde presentarán las canciones de este «Espremedors». ¡No os lo perdáis y conseguid ya vuestras entradas en Notikumi!

También podría interesarte